Societat 14/05/2022

Més de 1.000 persones participen en un programa de conscienciació ambiental

L'edició d'enguany es divideix en dos períodes diferents: del 15 de març al 30 de juny i del 20 de setembre al 30 de novembre

ARA Balears
1 min
Residus trobats a una platja

PalmaLa iniciativa de conscienciació ambiental 'Let's Clean Up Europe' acull més de 1.000 participants durant els dos primers mesos d'aquest programa, informa el Govern en una nota. L'edició d'enguany es divideix en dos períodes diferents: del 15 de març al 30 de juny i del 20 de setembre al 30 de novembre.

Aquest programa europeu promou la reducció, reutilització i reciclatges de residus a través d'accions de participació ciutadana i voluntariat. Es promou des de la Comissió Europea i el Comitè Europeu de les Regions. A més, rep el suport de la Conselleria de Medi Ambient i Territori, a través de la Direcció General de Residus i Educació Ambiental.

"La reducció, reutilització i reciclatge de residus són els pilars d'aquesta campanya, els mateixos que potenciam amb la Llei de residus i que hem d'aplicar des de tots els sectors socials", ha dit el director general de Residus i Educació Ambiental, Sebastià Sansó.

El programa està dirigit a centres educatius, ajuntaments, associacions o qualsevol tipus de persones amb capacitat d'organitzar accions de concentració ambiental. Per part seva, el Govern ofereix suport tècnic i material als organitzadors. Els interessats a formar part d'aquesta iniciativa es poden inscriure fins al 20 de juny.

stats