Societat 27/05/2020

Els mercats temporals de Palma comencen a incorporar les seccions no alimentàries

Cort ha fet un estudi individualitzat de cada espai per tal de garantir el compliment de les mesures sanitàries

Ara Balears
1 min
Una de les seccions no alimentàries que s'ha incorporat el mercat temporal del Coll d'en Rabassa.

PalmaEls mercats temporals de les barriades de Palma comencen a incorporar progressivament les seccions no alimentàries, com ara la venda de roba, per afavorir l'ocupació dels venedors. Cort, però, ha fet un estudi individualitzat de cada espai per tal de garantir el compliment de les mesures sanitàries, segons ha informat el Consistori en un comunicat.

Els venedors de productes no alimentaris dels mercats de Soler, el Coll d'en Rabassa i la Vileta ja es varen incorporar a la venda durant la fase 1 de desescalada i aquesta setmana ho fan els de la plaça dels nins de l'Arenal, Can Pastilla (dijous) i el Rafal Nou (divendres). El mercat de Son Ferriol, en canvi, haurà d'esperar fins dia 6 de juny i el mercat exterior de Pere Garau, fins a la segona quinzena de juny.

L'Ajuntament de Palma està estudiant els espais perquè els mercats artesanals municipals, com ara els de l'Hort del Rei, la plaça Major i el passeig de Sagrera, però també el mercat de Meravelles, puguin obrir el juliol. La raó, segons informa Cort, és que serà el moment en què es permeti l'entrada de turistes i aquests mercats estan dirigits fonamentalment als visitants.

stats