Societat 19/05/2022

Menorca Lines anuncia una nova connexió entre Alcúdia i Menorca a partir del 30 de maig

Més per Menorca reclama, també, més connexions aèries i limits dels preus

ARA Balears
1 min
El ferri que connectarà Menorca i Alcúdia a partir del 30 de maig

PalmaLa naviliera Menorca Lines ha anunciat aquest dijous que a partir del pròxim 30 de maig es crearà una nova connexió entre Alcúdia i Menorca amb ferris i embarcacions d'alta velocitat per potenciar i facilitar la mobilitat entre illes.

La companyia ha explicat, a través d'un comunicat, que inicialment la ruta es farà amb el vaixell Fairweather, que podrà transportar entre Alcúdia i Menorca un total de 400 passatgers i 65 vehicles. A més, han anunciat que pròximament inclouran una segona embarcació que farà el mateix trajecte per incrementar el nombre de viatges. Aquest segon ferri tindrà la mateixa capacitat i característiques que l'actual, el vaixell Fairweather.

Més per Menorca reclama més connexions aèries

Més per Menorca, juntament amb Compromís, ha presentat aquest dijous una iniciativa que té com a objectiu instar el govern espanyol a crear de manera obligatòria un vol diari entre Menorca i València amb un preu màxim fixat per tal de millorar la connexió entre l'illa i la Península i evitar que les especulacions davant la poca oferta de connexions provoquin un increment exagerat dels preus del servei.

stats