Societat 17/06/2022

Menorca inicia la conscienciació de Sant Joan amb quatre informadors a l'aeroport

Podran resoldre els dubtes que puguin tenir els visitants sobre qualsevol altre aspecte relacionat amb la celebració

Iván Martín
1 min
Informadors de Sant Joan a l'aeroport de Menorca.

MAÓLa Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) se suma a la campanya de conscienciació sobre les festes de Sant Joan per a dur a terme l'ajuntament de Ciutadella contractant quatre informadors turístics que estaran ubicats a l'aeroport. Des d'avui divendres i durant una setmana, hi haurà dos informadors en torn de matí i dos més en torn de capvespre, en horari ininterromput de les 8 a les 23 hores, per atendre els viatgers que arribin a l'illa procedent de Mallorca i Barcelona per a viure les festes de Ciutadella.

A més de lliurar en mà els fulletons informatius que ha editat l'ajuntament sobre l'origen, els protagonistes, els actes que conformen la festa, i les recomanacions de seguretat que s'han de tenir en compte, els informadors podran resoldre els dubtes que puguin tenir els visitants sobre qualsevol altre aspecte relacionats amb la celebració patronal del municipi de ponent, o amb l'ampli ventall de propostes alternatives per gaudir de Menorca en aquestes dates.

Per altra banda, des d'aquest dijous estan operatius els informadors que hi ha que ha posat a disposició el consistori de Ciutadella a través del conveni que s'ha formalitzat amb l'Escola de Turisme de les Balears (ETB). Durant tota la setmana de festa, del dilluns a divendres de 9,30 a 13 i de 18 a 20.30 hores, cobriran les arribades a l'estació marítima i les hores punta d'autobusos a la via perimetral.

stats