Societat 18/03/2019

Una dotzena de restaurants de Menorca participen en les II Jornades Gastronòmiques d'Arrels

La iniciativa, inclosa en l'operativa de la fira Arrels, té la intenció de promocionar el producte local i introduir-lo en la cuina mediterrània

Ivan Martín
1 min
La Fira Arrels continua consolidant-se com a projecte amb la implicació dels millors restaurants de Menorca.

MaóLa Fira Arrels encalenteix motors. El Consell de Menorca, amb el suport de les associacions de restaurants de la CAEB i PIME, impulsa per segon any consecutiu unes jornades gastronòmiques de producte local i cuina. En concret, aquesta cita serà del 22 de març al 7 d'abril. Una dotzena de restaurants de diferents punts d'illa oferiran un menú especial amb el producte menorquí com a principal protagonista.

Es tracta d'una iniciativa inclosa en l'operativa de la fira Arrels, amb la intenció de promocionar el producte local i introduir-lo en la cuina mediterrània. Arrels ofereix l'oportunitat a productors i cuiners d'impulsar i donar a conèixer el millor producte menorquí, així com les receptes més innovadores cuinades amb productes de la terra.

Les jornades pretenen ser una iniciativa per fomentar el suport al producte local per part del sector de la restauració a Menorca. Així, durant més de dues setmanes, els 12 restaurants inscrits en aquestes jornades incorporaran a la seva carta un especial 'Menú Arrels'. Cada establiment elegirà el seu menú i el preu. Els restaurants que hi participaran són Can Bernat des Grau, Passió Mediterrània, Alcaufar Vell, Sa Pedrera des Pujol, Pan y Vino, Café Bistró, Ca'n Aguedet, Tast, Cafè Balear, Rels, Racó des Palau i Es tast de na Sílvia.

stats