Societat 25/06/2021

Menorca celebra l'impuls que suposarà per al turisme el semàfor verd del Regne Unit

Susana Mora demana prudència per continuar mantenint bones dades sanitàries

Iván Martín
1 min
Susana Mora és la presidenta de la FFTM i del Consell de Menorca.

MaóLa presidenta de la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM), Susana Mora, considera que l'entrada de les Balears en el semàfor verd britànic de viatges turístics impulsarà la temporada a l'illa, i recorda que el mercat del Regne Unit és el segon en importància, després del nacional, i representa el principal client de molts establiments hotelers de platja.

Mora ha destacat la notícia, de la qual ha dit que era molt esperada, i emfatitza els beneficis que comportarà a l'illa: "Suposa un impuls important per aquesta temporada, tot i que no hem d'abaixar la guàrdia per continuar mantenint bones dades sanitàries que fan de Menorca un dels destins més segurs d'Espanya i d'Europa".

Amb el semàfor verd, des de la FFTM i la direcció insular de Promoció Turística del Consell de Menorca es preveu reactivar les operacions i els viatges a l'illa, i d'aquí a poc temps arribaran turistes britànics. De fet, l'últim informe de la consultora de dades massives per a destins turístics Mabrian, en data de 24 de juny, apunta que des de principis de mes creix l'interès i la recerca de vols per a viatjar a Menorca des de tots els mercats, però especialment per part d'espanyols, britànics i francesos. La programació de vols i la capacitat de seients s'ha situat només sis punts per davall que les xifres registrades a la temporada de 2019.

stats