Tribunals
Societat 15/11/2022

Un home accepta dos anys de presó per abusar sexualment de la seva filla menor d'edat a Mallorca

Ha reconegut la seva culpabilitat i s'ha rebaixat la condemna inicial, de cinc anys i tres mesos de presó

ARA Balears
1 min
L'acusat, durant la vista d'aquest matí.

PalmaUn home ha acceptat aquest dimarts dos anys de presó per abusar sexualment de manera continuada de la seva filla menor d'edat a Mallorca. La defensa de l'acusat ha arribat a un acord de conformitat amb la Fiscalia i l'advocada de la família en la vista que ha tingut lloc a la Secció Segona de l'Audiència Provincial de Balears. L'home no ingressarà a la presó, però haurà de sotmetre's a un programa d'educació sexual.

L'acusat ha reconegut la seva culpabilitat i s'ha rebaixat la condemna que es demanava per a ell, inicialment de cinc anys i tres mesos de presó. L'home ha admès que, aprofitant la seva condició de progenitor i sabent que la seva filla no s'atreviria a contar-ho, l'obligava a dormir al mateix llit i li tocava les parts íntimes, alhora que es masturbava en la seva presència.

A més de la pena de presó, se li ha imposat una mesura de llibertat vigilada durant un termini de deu anys i la pèrdua de la pàtria potestat, així com una ordre d'allunyament durant deu anys. També haurà de pagar una multa per dos delictes de lesions per haver agredit dos membres de la família.

stats