Societat 27/05/2020

Meliá preveu tenir oberts tres hotels a les Balears a mitjan juliol

Pretén reactivar l'activitat de 50 establiments turístics en tot el territori espanyol

Ara Balears
1 min
Un hotel de Meliá

PalmaMeliá preveu tenir tres hotels oberts a les Illes Balears a mitjan juliol, i 50 en tot el territori espanyol. Així i tot, la cadena mallorquina assegura que "serà la demanda la que en condicionarà les obertures", segons indica l'agència Efe.

En concret, a l'Arxipèlag obrirà el Meliá Palma Marina, el Calvià Beach i, "previsiblement", el de Cala Gandana, a Menorca. La demanda més rellevant "és a l'agost i se centra, sobretot, a la costa", diu el director general d'operacions de la companyia, André Gerondeau. Tot i això, afegeix, "aquests darrers tres dies hi ha hagut més reserves que cancel·lacions".

Respecte del tipus de turista, Gerondeau apunta que "en tot el món predomina el mercat local" i que, per tal d'incentivar les reserves, la companyia promocionarà a partir del 8 de juny la campanya Come back.

També destaca que cada un dels hotels que reobrin les portes disposaran dels protocols sanitaris corresponents. La companyia recalca algunes mesures, com per exemple, les estores desinfectants a l'entrada del recinte, les senyalitzacions en terra i la digitalització tant del check in com de la carta de serveis de l'hotel.

stats