Societat 04/04/2022

Martí March: "Cada vegada que governa la dreta, l'Educació queda estancada"

El PSIB ha explicat a la militància la primera llei d'educació de les Illes

ARA Balears
1 min
Acte del PSIB per explicar la llei d'educació.

PalmaEl PSIB ha organitzat un acte aquest dilluns per exposar a la militància la primera llei d'educació de les Balears, recentment aprovada al Parlament, amb les ponències del conseller Martí March; la secretària d'Educació del PSIB-PSOE, Amanda Fernández, i la secretària d'Educació i FP del PSOE, María Luz Seijo. Durant la trobada, March ha assegurat que "cada vegada que ha governat la dreta, l'Educació ha quedat estancada".

Amb tot, el conseller ha exposat que "els indicadors educatius han millorat significativament des del 2015, quan ens vàrem trobar un sistema educatiu crispat on l'expresident del Govern va ser capaç de treure més de 100.000 persones al carrer per l'Educació". En aquest sentit, ha afegit que "nosaltres hem aconseguit pau social a les escoles".

Per part seva, Seijo ha expressat que "per a nosaltres és molt important reforçar l'equitat, lluitar contra la segregació i incorporar la igualtat real i efectiva als centres". Seijo ha valorat que "hi ha altres partits que volen acabar amb molts de drets i llibertats que ens ha costat tant obtenir i no ho podem permetre". Amb tot, ha incidit que "el govern espanyol està fent una aposta ferma per l'Educació i això implica un esforç econòmic perquè tots els projectes tirin endavant".

stats