Societat 20/09/2022

Martí March reconeix que "hi ha retard" en algunes obres previstes a centres escolars

El conseller admet que "hi ha terminis que s'han allargat", tot i que ja s'han fet "més de 1.800 intervencions que afecten un 95% dels centres"

1 min
Martí March, aquest dimarts al ple del Parlament.

Palma"Reconeixem que hi ha retard, sí. Però s'està fent", ha admès el conseller d'Educació, Martí March, aquest dimarts en el ple del Parlament amb relació a les obres previstes en el Pla d'Infraestructures d'Educació. Preguntat pel Partit Popular, March ha insistit que tot allò que estava planificat "s'està fent, d'una manera o d'una altra".

Per altra banda, ha defensat que la inversió en obres de centres escolars ja arriba als 100 milions d'euros i que, cap al final de legislatura, serà de més de 150 milions d'euros. Concretament, ja s'han fet "més de 1.800 intervencions que afecten un 95% dels centres", malgrat que "hi ha terminis que s'han allargat".

“Vostès es fixen en les grans obres, però també n’hi ha de petites”, ha lamentat el membre del Govern, qui ha enumerat una sèrie d’infraestructures que ja s’han executat. Durant aquest estiu, en el cas de Mallorca, s’han invertit 31 milions en obres; a Menorca, i a Eivissa, 3,7. En qualsevol cas, el diputat del PP que ha formulat la pregunta, Juan Manuel Lafuente, ha reclamat a March que detalli el grau de compliment del Pla d’Infraestructures.

stats