Nomenament
Societat 22/01/2024

María del Mar Pulido, nova directora de l'Oficina Balear de la Infància i l'Adolescència

Fins a la seva incorporació a l'OBIA, Pulido era responsable d'Administració a la seu de la Fundació Amaranta a les Illes

ARA Balears
1 min
María del Mar Pulido és la nova directora de l’Oficina Balear de la Infància i l’Adolescència (OBIA)

PalmaMaría del Mar Pulido s'ha incorporat aquest dilluns com a nova directora de l'Oficina Balear de la Infància i l'Adolescència (OBIA). Segons ha explicat en una nota de premsa l'Executiu, Pulido ha estat rebuda pel seu equip; per la consellera de Famílies i Afers Socials, Catalina Cirer, i la directora general d'Infància i Joventut, de Famílies, Igualtat i Diversitat, Farners Saneiro. Pulido és llicenciada en Dret per la Universitat de les Illes Balears (UIB) i fins a la seva incorporació a l'OBIA era responsable d'Administració a la seu de la Fundació Amaranta a les Balears.

Així, des d'aquest nomenament, Pulido durà a terme les competències de defensa i promoció dels drets dels menors, a més de queixes sobre situacions d'amenaça i de vulneració de drets. Des de la Conselleria han detallat que el càrrec de director de l'OBIA és similar en rang al de director general.

stats