Societat 12/07/2022

Maó disminueix el 76% de la despesa elèctrica amb actuacions en el centre

Els treballs han consistit en la substitució de 60 lluminàries antigues

Iván Martín
1 min
Un carrer del nucli antic de Maó.

MAÓL'Ajuntament de Maó disminuirà el 76% de despesa elèctrica municipal després de destinar un total de 52.600 euros en diferents actuacions en l'enllumenat públic dutes a terme en el nucli històric de la ciutat.

Les actuacions s'han executat en els cèntrics carrers Nou, del Sant Crist, del Portal de Mar, de Hannover, de l'Àngel, del Pont de l'Àngel, del Rosari, de Bonaire i de l'Església i la plaça Bastió. La partida destinada per la institució ha permès reduir de 10,3 kW a 2,4 kW la potència instal·lada. Els treballs han consistit en la substitució de 60 lluminàries antigues per nous sistemes amb tecnologia LED i per nous models d'estil i estètica més adequats al centre de la ciutat, unificant-los amb els prèviament instal·lats en els carrers de Sant Jordi i el Bastió.

Aquesta millora, que s'emmarca en el pla de renovació de la il·luminació de Maó, disminuirà les avaries, les apagades intermitents i el consum energètic, a més de millorar la qualitat lumínica i la seguretat viària de cada zona. El pla inclou la renovació de 2.239 punts de llum i preveu l'estalvi en el consum energètic del 64,8%.

stats