Societat 09/04/2022

Una cinquantena de persones es manifesten a Palma contra "l'abús polític"

Els participants han mostrat rebuig a diferents aspectes, com les mesures sanitàries i la resposta a la guerra d'Ucraïna

ARA Balears
1 min
Manifestació contra "l'abús polític" d'aquest dissabte a Palma

Prop d'una cinquantena de persones han participat aquest dissabte en una nova manifestació a Palma, anomenada 'Marxa per la llibertat', en aquesta ocasió sota el lema "Stop abús polític i no a les guerres; enfront del globalisme, sobirania individual", segons deia la pancarta principal.

L'objectiu de la manifestació ha estat "expressar lliurement la pressió que sent la ciutadania, des de fa més de dos anys, per part de les administracions públiques", segons ha explicat el portaveu de Baleares Acción, Rafael Giménez, en declaracions recollides per Europa Press. "Les polítiques han pres una línia enormement abusiva en la manera de gestionar i s'han ficat en la vida individual de les persones, vulnerant drets fonamentals", ha dit.

Així mateix, el representant de Baleares Acción ha lamentat que "les mateixes administracions públiques vulguin prendre partit en "un conflicte bèl·lic que no hi ha raons històriques que el justifiquin, enviant armes amb els impostos de tothom".

Això sí, Giménez ha puntualitzat que "no s'està negant ni la pandèmia, ni tampoc la guerra a Ucraïna, perquè és evident que hi ha una població civil que està sofrint i a la qual cal ajudar, però s'està fent de manera equivocada, fent negoci".

A la manifestació, que ha començat passades les 12.00 h al parc Pocoyó i ha transcorregut fins al parc de les Estacions, s'han pogut veure diferents pancartes, amb diverses consignes, contràries a algunes mesures sanitàries com la inoculació als infants i d'altres com la censura mediàtica.

stats