Societat 14/11/2018

El manifest dels antiautopista ja té 3.000 adhesions

Gairebé cent entitats s'han sumat a la campanya de la plataforma

Maria Llull
1 min
Estat actual de la carretera Llucmajor-Campos.

PalmaEl manifest contra l'autopista Llucmajor-Campos que la Plataforma antiautopista presentà dissabte, 10 de novembre, ja té 3.000 adhesions, un centenar de les quals són de diverses entitats de les Illes, com Apaema (Associació de la Producció Agrària Ecològica de Mallorca), Arran Palma, CGT-Balears, Consubal (Consumidors i Usuaris de les Illes Balears), CUP Palma, Escola Lliure de Mallorca, Esquerra Unida de les Illes Balears, Jubilats per Mallorca, Joves Arquitectes de Mallorca, Lobby de Dones, i les plataformes Salvem Portocolom i Volem via verda, entre d'altres.

Les adhesions individuals provenen de gairebé tots els municipis de Mallorca, com també de Menorca i Eivissa. Tarragona, Barcelona, Girona, Lleida, València, Castelló, Alacant, Granada, Madrid i Pontevedra són alguns dels municipis també presents com a signants. El llistat d'adhesions inclou, a més, presència internacional, amb signants de països com Bèlgica, l'Afganistan, els Estats Units, Austràlia, Itàlia, Rússia, Polònia, el Regne Unit, França, Alemanya, Irlanda, Holanda, l'Uruguai, Palestina i Estònia.

El manifest es pot trobar a la web autopistamai.org, on la plataforma també ha fet públics els plànols del projecte i el seu impacte, a més d'aportar-hi imatges sobre l'estat actual de la carretera Llucmajor-Campos.

stats