Societat 04/06/2021

La Mancomunitat del Pla invertirà més de 79 mil euros en un projecte d'aigües residuals a Maria de la Salut

L'Ajuntament n'haurà d'assumir el procés de licitació i els costos de direcció d'obra

ARA Balears
1 min
Ajuntament de Maria de la Salut. / AJUNTAMENT

Maria de la SalutEls socialistes de Maria de la Salut volen que l'Ajuntament assumeixi el compromís d'arrancar enguany el projecte d'extensió de la xarxa d'aigües residuals al carrer des Pujolet, una reivindicació històrica dels residents del municipi, apunten en una nota. Per tal de poder dur a terme aquest projecte, la Mancomunitat del Pla, mitjançant un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament, injectarà una partida de més de 79 mil euros.

El consistori n'haurà d'assumir el procés de licitació i els costos de la direcció d'obra, uns tràmits que "no superaran els 4.000 euros", calculen els socialistes. Per tant, exigiran al pròxim Ple que l'equip de govern garanteixi l'execució d'aquestes obres durant el 2021.

"L'equip de govern ha manifestat que no té intenció d'executar-les enguany, al·legant que no tenen partida pressupostària per afrontar-ho. Estam segurs que l'Ajuntament pot assumir aquesta quantitat sense problema, perquè ens consta que sí que hi ha doblers per a altres despeses menys rellevats", explica el portaveu del grup municipal socialista, Rafel Aulet.

"Volem que l'equip de govern es comprometi a licitar les obres en un termini màxim de tres mesos des de la signatura del conveni amb la Mancomunitat del Pla i que l'execució no en superi els dos mesos, tenint en compte que la redacció del projecte contempla un termini d'execució de quatre setmanes", afegeix.

stats