Mallorca es presenta com a destinació segura en la primera trobada amb els afiliats de l'OMT

El consell insular també ha explicat les tasques dutes a terme aquesta temporada en matèria de seguretat sanitària

El Consell de Mallorca ha participat aquest dijous en la primera trobada dels membres afiliats de l'Organització Mundial del Turisme ( OMT ), de la qual forma part des del mes de setembre d'enguany. Durant la jornada s'ha presentat l'illa com "una destinació segura" i "hem explicat les tasques que hem fet durant aquesta temporada en matèria de seguretat sanitària", ha destacat el conseller de Turisme i Esports del Consell, Andreu Serra.

Aquesta primera trobada té dos objectius concrets: tenir informació de primera mà dels protocols internacionals sobre mobilitat i turisme, i dur a terme un  networking  amb altres membres de l' OMT , especialment amb els que són els principals països emissors turístics de Mallorca. Així mateix, disposa d'un corner en el qual els nous afiliats a l' OMT  poden compartir experiències.

Serra ha recordat que Mallorca ha iniciat els tràmits per obtenir la certificació  Unwto.quest de l' OMT, un segell que reforça la qualitat i l'excel·lència de lideratge en les destinacions turístiques, i està convençut que l'illa el rebrà. Per altra banda, ha recordat que el Consell de Mallorca vol ser membre de la xarxa d'Observatori Mundial de Turisme Sostenible i que el mes de gener hi presentaran una candidatura.

EDICIÓ PAPER 05/12/2020

Consultar aquesta edició en PDF