Societat 13/11/2023

Localitzen 59 fardells d'haixix a les platges de Son Saura i Son Bou de Menorca

L'operació antidroga acaba amb un total de 3.500 quilos confiscats

Iván Martín
1 min
Agent de policia amb els fardells interceptats a Menorca.

MAÓAgents de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil han duit a terme la confiscació més grossa d'haixix dels darrers temps. En concret, l'operació s'ha centrat en la costa de Ciutadella, on han aparegut 53 fardells amb un pes aproximat de 60 quilos per paquet, fet que ha sumat gairebé 3.500 quilos d'haixix.

Els fets varen succeir divendres passat, quan després de la col·laboració d'un particular es varen identificar 53 fardells a la zona de penya-segats de Son Saura, a Ciutadella. Una vegada albirats, s'hi varen desplaçar unitats de seguretat ciutadana de la Policia Nacional, que a causa del difícil accés a la zona, varen muntar un dispositiu per custodiar la droga durant la tarda i la nit.

D'altra banda, a primera hora de dissabte, des de la Guàrdia Civil es va activar el grup especialitzat GEAS, que destaquen per les incursions subaquàtiques. Així, varen extreure de l'aigua 53 fardells que varen ser traslladats al port de Cala en Bosch. Posteriorment, varen ser enviats a la comissaria de la Policia Nacional de Ciutadella per iniciar l'anàlisi i els tràmits oportuns a la investigació conjunta.

A més, mitjans aeris es varen desplegar per tota l'illa a la recerca de fardells. N'arribaren a localitzar 6 més a la platja de Son Bou, a Alaior.

stats