Successos
Societat 09/05/2023

Llibertat amb càrrecs per als turistes detinguts en la baralla multitudinària a Magaluf

Els arrestats han prestat declaració en els jutjats de la via d'Alemanya de Palma

ARA Balears
1 min
Imatge dels detinguts a Magaluf.

PalmaEls turistes detinguts per la seva participació en la multitudinària baralla de Magaluf han quedat en llibertat amb càrrecs després de prestar declaració en els jutjats de la via d'Alemanya de Palma. Cal recordar que els fets van ocórrer durant la matinada d'aquest dilluns, quan patrulles de la Guàrdia Civil i la Policia Local de Calvià van rebre una alerta d'un enfrontament al carrer de l'Olivera. En arribar, els agents van comprovar unes 50 persones participaven en una baralla i van intentar que es dispersassin.

Durant la seva actuació, els guàrdies civils van detenir inicialment dues dones, una espanyola i una altra argentina, una per atemptat contra un agent de l'autoritat, en intentar agredir una agent i l'altra per danys en un vehicle de la Policia Local de Calvià.

Igualment, van detenir un home de nacionalitat romanesa per lesions, per agredir un altre jove d'un cop de puny. La víctima va quedar inconscient i van haver-la de traslladar a un centre mèdic. Després de dispersar les persones que participaven en la baralla, la Guàrdia Civil va identificar, a través dels vídeos de les càmeres de seguretat, un grup de joves portuguesos com a principals causants de la baralla.

Després de diverses gestions, els van localitzar a un hotel de Llucmajor on estaven allotjats i els van arrestar. La Guàrdia Civil va informar també que a conseqüència de la intervenció cinc agents van necessitar assistència mèdica per ferides lleus, mentre que sis participants van quedar igualment ferits, un d'ells greu.

stats