Robatori
Societat 17/01/2023

Dos lladres bloquegen el carrer de vianants de Llucmajor per robar en una joieria

Tenien preparats també diversos pots de fum per si la policia intentava detenir-los, però finalment no els han utilitzat

ARA Balears
1 min
Un agent de la Guàrdia Civil

PalmaDos homes han robat en una de les joieries més conegudes de Llucmajor aquesta matinada. Segons ha informat Europa Press, els dos lladres han bloquejat l'entrada al carrer de vianants on hi havia el negoci amb un cotxe per dificultar l'accés als cossos policials i poder escapar-se.

Les investigacions policials dutes a terme aquest matí han destapat que els dos lladres tenien preparats també diversos pots de fum per si la policia del municipi intentava detenir-los, però finalment no els han utilitzat, ja que han pogut escapar després de robar a la joieria. Encara es desconeix el valor del que han robat a la joieria, ja que s'està duent a terme el recompte i l'inventari per saber quines joies se n'han endut. Tot i això, la Guàrdia Civil ha assegurat que es tracta d'una gran quantitat de joies que tenen un valor econòmic molt elevat.

La Guàrdia Civil ha obert una investigació per tal d'identificar, localitzar i detenir els lladres, i ha informat que, tot i que es pensa que només hi ha dues persones implicades en el robatori, no es descarten detencions d'altres possibles col·laboradors.

stats