Música
Societat 02/06/2023

La líder de The Cardigans, Nina Persson, torna a actuar a Palma aquest diumenge

Repeteix l'escenari del pati de Bellver, que ja va omplir el 2021 de la mà del festival Contrast Mallorca

ARABalears
2 min
Nina Persson actua amb James Yorkston aquest diumenge a Palma

PalmaNina Persson, una de les vocalistes europees de major prestigi, torna a Mallorca de la mà del festival Contrast Mallorca. Aquest diumenge repetirà escenari al pati del castell de Bellver, i ho farà sense les distàncies i restriccions de la darrera actuació, el 2021, on ja va penjar el cartell de sold out. La lider del grup The Cardigans presentarà el seu projecte actual en solitari, que du a terme de manera paral·lela amb la exitosa banda sueca, i que fa amb el cantautor escocès James Yorkston. La cantant presentarà el disc The Great White Sea Eagle, que precisament acaba de publicar enguany.

El concert del 2021 que va fer amb Martín Herederos ja va captivar el públic mallorqui, però molts fans es van quedar fora a causa de la reducció de l'aforament a causa de les mesures per la covid-19. "Estic molt contenta de tornar al castell de Bellver, i sobretot perquè en aquesta ocasió hi cabrem tots", ha declarat Persson.

Aquesta cantant sueca ha venut més de 15 milions de discos a la seva carrera, amb èxits com la mítica cançó Lovefool, que va ser el tema central de la pel·lícula Romeo and Juliet de Baz Luhrman, amb Leonardo di Caprio i Claire Daines com a protagonistes principals.

Per la seva banda, James Yorkston és un conegut cantautor de folk amb 10 discos a la seva esquena. Al darrer concert al pati de Bellver, Persson va combinar els temes de la seva discografia personal amb algun dels grans èxits de The Cardigans, i aconseguí entusiasmar el públic mallorquí que hagué de seguir el concert assegut i amb les distàncies reglamentàries. Ara, aquesta segona oportunitat sense cap restricció es podrà gaudir al pati de Bellver de la veu especial i l'estil únic de Persson.

stats