Festes
Societat 14/01/2023

La lectura de gloses dona el sus a les festes de Sant Sebastià

La batucada Nam Sobrats ha fet el toc de tambor des de la balconada de Cort

ARA Balears
1 min
Lectura de gloses a Cort.

PalmaLa lectura de gloses per part de dones de l'associació de Glosadors de Mallorca i el toc de tambor des de la balconada de Cort a càrrec de la batucada Nam Sobrats han donat el sus a les festes de Sant Sebastià de Palma. A les 11.30 hores d'aquest dissabte, la batucada ha començat un recorregut des de la plaça de la Porta Pintada pel carrer Sant Miquel fins a la plaça de Cort.

Després del toc de tambor s'ha fet un ball de gegants en el qual també han participat els capgrossos de la sala. Les glosses han estat llegides enguany per Alicia Olivares, Maribel Servera, Maria Magdalena Amengual i Eva Canyelles. A continuació, s'ha llegit el pregonet 'El Drac de na Coca i la flama de la festa', escrit per Caterina Valriu, amb Felip Munar com a mestre de cerimònies.

Ball dels gegants.

La celebració ha finalitzat amb la batucada Saravá, que ha amenitzat el despertar del Drac de na Coca i l'entrega, per part dels nins, dels pebres de cirereta per alimentar la bèstia perquè es mantingui encesa la flama de la festa.

stats