Relació sentimental
Societat 02/11/2022

Laura Escanes, enxampada amb un famós cantant a Tenerife

L'exdona de Risto Mejide hauria començat una relació amb ell fa "mesos"

2 min
Laura Escanes en una imatge comaprtida per ella a Instagram

BarcelonaMenys d'un mes després que coneguéssim la ruptura de la mediàtica parella que formaven Risto Mejide i Laura Escanes, la revista Lecturas assenyala quin és el recanvi al polèmic presentador. La catalana ha estat enxampada pels paparazzis a les Canàries al costat del cantant Álvaro de Luna, nascut a Sevilla i amb una potent carrera musical actualment a Espanya. La publicació rosa publica unes imatges en portada en què se la veu a ella al costat de l'artista per Tenerife i en les quals es veu com es fan un apassionat petó. La revista afegeix que porten "mesos" junts.

Amb Luna, amb qui ja van coincidir a principis de setembre en aquesta mateixa illa durant els premis Cadena Dial, no és amb el primer noi amb el qual es relaciona Escanes des que va fer pública la seva ruptura amb Mejide després set anys de relació i amb una filla anomenada Roma en comú. Al cap de poc de saber-se que ho havien deixat, molts rumors van apuntar que la influencer barcelonina, de 26 anys, s'havia enamorat de l'streamer Mr. Jagger mentre encara estava casada, cosa que mai ha estat confirmada per cap dels dos implicats i que sembla que, a hores d'ara, estaria completament descartada.

Escanes hauria viatjat a l'esmentada illa amb Luna, però també amb alguns amics més, segons revela Lecturas, que dona a entendre que la parella ja no s'amaga de res i que viu amb total normalitat la seva relació. Luna és tota una estrella del pop espanyol amb gairebé dos milions d'oients mensuals a Spotify, cosa que li permet portar un bon ritme de vida. El sevillà, de 28 anys, va començar a la música amb només nou anys i des de llavors ha compaginat la interpretació amb la composició. La seva passió per aquest sector el va portar a Londres, on va provar sort com a productor musical i on va fer el seu primer debut rellevant dins del grup Sinsinati. Tot i això, aquesta banda es va dissoldre el 2020 i ell va haver de començar de nou en solitari. Malgrat aquest entrebanc, va aconseguir l'èxit de nou i actualment és molt escoltat a Espanya i també a Sud-amèrica, on es preveu que estigui de gira aquest novembre.

stats