La setmana que m'espera
Societat 15/01/2022

"La millor manera de mostrar la meva música és fer una obra de teatre"

L'actor, músic i presentador, David Ordinas, explica com serà la seva setmana

2 min
David Ordinas

He arribat al moment en què tenc una edat i ja m’aixec tot sol. Sol ser devers les set o set i quart, perquè m’he d’aixecar, despertar els nins, berenar i dur-los a escola. Tenc dos fills, un nin i una nina, i m’aixec abans del que em tocaria per poder berenar i gaudir d’una estona tot sol. Ara, he començat la dieta, perquè he engreixat quatre quilos aquest Nadal. De totes maneres, el berenar sol ser sempre el mateix: dues llesques de pa amb oli, només oli. És oli boníssim i, si puc, tomàtiga de ramellet, però aquí no en solc trobar.

Visc a Madrid des de fa vint anys i la meva rutina, després de dur els nins a escola, sol ser anar a entrenar. Llavors, me’n vaig al meu estudi de gravació i faig feina en els meus diferents projectes. Ara mateix estic preparant l’espectacle que estrenaré dia 8 de març al teatre Principal de Palma. L’espectacle du el mateix nom que el meu disc: No som tan bona persona. Vaig pensar que la millor manera de mostrar la meva música era fer una obra de teatre, ja que he fet teatre tota la vida. Parl de la meva vida i sobre que ningú és tan bona persona com pensa, però això ho celebram. És impossible ser bona persona tot el temps.

Després, esper que arribin els nins a casa. Si no tenc feina, feim els deures, banys i sopar. Aquesta setmana no he de gravar el programa Jo en sé més que tu, però segurament tindré alguna feina de vídeo formatiu per a empreses a les quals enseny com fer crèdits internacionals o feina de locucions i singles per ràdio i televisió. De vegades, també faig música per a teatre, audiollibres, estic preparant un parell de podcasts... Ara estic començant a agafar la rutina de cantar cada dia, perquè sé que després els espectacles seran durs. Quan vaig a Mallorca a gravar el programa, qued a ca mon pare i ma mare, tot i que em varen oferir un hotel. Depèn de la setmana, ens veim amb els meus millors amics; són els que tenc des dels quatre anys. Les jornades de gravació són llargues, però hem aconseguit un ambient molt bo amb els participants i és una de les coses de les quals estam més orgullosos, així com diu el director del programa, Àngel Aguiló. Per exemple, amb el grup de ‘Les dues i mitja’ quedam per anar a sopar. La tele té aquella cosa de crear vincle i crea un sentiment molt maco.

El cap de setmana segurament farem alguna activitat. De vegades, dic que hem d’aturar una mica i fer un poc de sofà. Molts pics anam al poble de Navarra d’on és la meva parella. Allà hi tenim una casa i hi faig de tot: hort, ciment, fusta, etc. Això em desestressa molt. Aquest cap de setmana hem quedat amb amics per anar a la Serra de Madrid. Aprofitarem que encara hi ha una poquet de neu i farem una caminada. L’hora d’anar a dormir es fa entre les dotze i la una, i sé que ho faig molt malament, però em solc adormir mirant una sèrie. Ara mateix, miram Brooklyn nine-nine per segona vegada. 

stats