Societat 29/05/2021

L'operació antidroga als barris de Foners i Pere Garau, a Palma, acaba amb 15 detinguts

Agents de la Policia Nacional i de la Policia Local han fet 11 escorcolls a diferents domicilis i han intervingut substàncies estupefaents

ARA Balears
1 min
L'operatiu antidroga es va dur a terme per la Policia Nacional i la Local.

PalmaL'operació antidroga als barris de Foners i Pere Garau, a Palma, ha acabat amb un total de 15 detinguts. En l'operatiu, en el qual han participat més de 70 agents de la Policia Nacional i de la Policia Local, s’han fet 11 escorcolls a diferents domicilis i s’han requisat diverses substàncies estupefaents (marihuana i haixix) i doblers en efectiu.

Durant la investigació es va identificar un grup de persones com les responsables de l'increment de la venda de drogues en aquests dos barris de Palma. Segons assenyala Europa Press, aquestes persones haurien constituït una organització, basada en vincles i relacions familiars, amb una forta implantació a la zona i amb projecció d'expansió a Pere Garau i la plaça de les Columnes.

L'operació antidroga ha finalitzat amb el desmantellament de múltiples punts de venda establerts en aquests barris i la detenció de totes aquelles persones involucrades amb l'activitat il·lícita.

stats