OCB
Societat 20/04/2024

L'OCB fa una crida a la mobilització per la llengua en un sopar de socis amb més de 500 socis

El president va animar els socis i la ciutadania a participar en la Diada per la Llengua dia 5 de maig

ARA Balears
2 min
La trobada va acollir més de 500 persones

PalmaMés de 500 persones es van reunir aquest divendres en la trobada de socis de l'Obra Cultural Balear (OCB), a la qual el president de l'entitat, Antoni Llabrés, va fer una crida a la mobilització amb vista a la Diada per la Llengua del 5 de maig a la plaça Major de Palma.

En una nota de premsa, l'OCB ha informat que aquest divendres va celebrar una trobada de socis que va reunir més de 500 membres, provinents de les més de 30 delegacions que té l'entitat arreu de Mallorca. El sopar va servir per reconèixer la dedicació dels membres més antics, donar la benvinguda als nous i "agafar forces" per la Diada per la Llengua de dia 5 de maig.

El president de l'entitat, Antoni Llabrés, va animar a participar-hi tots els socis i simpatitzants de l'entitat: "Perquè estimam Mallorca, és hora de sortir al carrer per fer front a l'envestida i proclamar molt alt 'Sí a la llengua'. Dia 5 de maig, tothom a Palma".

L'OCB va voler, així mateix, destacar el suport continuat dels seus socis retent homenatge als membres amb una trajectòria de més de 50 anys per agrair-los el seu suport i compromís i els va lliurar un obsequi. Entre aquests socis amb més de 50 anys d'història es troba el prestigiós lingüista i professor emèrit de la Universitat de les Illes Balears (UIB) Gabriel Bibiloni, qui també va aprofitar l'ocasió per pronunciar unes paraules.

La trobada també va ser escenari de benvinguda als nous socis de l'OCB incorporats aquest 2024, fent-los lliurament del seu carnet de soci. En aquesta ocasió també van pronunciar unes paraules Maria Mercè Gomila, docent de 24 anys, nova sòcia de la delegació de Sant Llorenç. Finalment, la trobada de socis de l'OCB va ser un moment de "celebració i reconeixement", però també una oportunitat per "agafar forces" amb vista a la Diada per la Llengua.

stats