Aniversari OCB
Societat 16/06/2023

L'OCB celebra el 15è aniversari de Ca n'Alcover i inaugura una exposició històrica sobre l'entitat

Ca n'Alcover ha acollit més de 4.000 activitats culturals i entitats

ARA Balears
1 min
Façana i porta d’entrada del casal cultural Can Alcover, seu de l’Obra Cultural Balear i que enguany celebra el desè aniversari.

PalmaL'Obra Cultural Balear organitza d'activitats aquest dissabte i el pròxim dilluns per celebrar el 15è aniversari de Ca n'Alcover i inaugura una exposició titulada '60 anys de compromís' en commemoració de l'aniversari de l'entitat. Segons ha informat aquest divendres l'OCB, el president inaugurarà l'exposició aquest dissabte a les 11.00 hores i donarà el sus a la jornada d'activitats. Conta-contes, tast de vi i un espectacle d'humor seran algunes de les activitats que es duran a terme.

Cal recordar que Ca n'Alcover és actualment la seu institucional de la OCB, un centre cultural obert a tots els creadors de cultura i una casa museu dedicada a recordar la figura i obra de Joan Alcover, qui va ser l'autor capital de la Escola Mallorquina i l'autor de 'La Balanguera', l'himne de Mallorca. A més, durant aquests quinze anys, Ca n'Alcover ha acollit més de 4.000 activitats culturals, ha estat seu de múltiples activitats d'aprenentatge de llengües, ha rebut la visita de més de 15.000 estudiants de diferents centres educatius de les Balears, ha acollit presentacions de centenars de llibres i ha realitzat centenars de concerts.

Així mateix, la seu han vist néixer l'Assemblea de Docents i moltes altres associacions; han acollit a milers de reunions d'entitats i plataformes de la societat civil; han estat seu d'actes d'homenatge a persones de rellevància com Toni Roig, Antonia Vicens, Joan Veny i Antonina Canyelles, i va ser l'espai de distribució a Palma de les camisetes verdes de 'Crida', entre altres esdeveniments rellevants.

stats