Societat 25/04/2022

L'Obra Cultural Balear ja té la seva delegació de Palma, presidida per Carme Sánchez Alemany

Després de 60 anys d’existència de l’entitat, finalment, Ciutat disposa del seu propi equip

ARA Balears
2 min
La presidenta Carme Sánchez Alemany (centre) i el seu equip.

PalmaLa delegació de l'Obra Cultural Balear (OCB) de Palma s'ha constituït aquest dilluns en un acte a Can Alcover, seu de l’OCB. La filòloga Carme Sánchez Alemany la presidirà.

A la primera junta directiva de l’entitat, Sánchez Alemany estarà acompanyada de Margalida Palou Pascual, llicenciada en Filologia Catalana per la UIB; Francesca Catalina Cabot Clar, llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat de les Illes Balears i membre de l’Associació Trenta-u; Lluís Felipe Lorenzo, llicenciat en Periodisme, guia turístic oficial, antic redactor del Diari de Girona, Diari de Balears, El Temps, Ara Balears i director de Comunicació de la CAEB; i Sergi Cassanyes Garcia, delineant i persona molt vinculada al moviment veïnal de Palma, que forma part de les juntes de les associacions de veïns de Canamunt-Ciutat Antiga i de ses Veles.

A l’acte han participat les dues vicepresidentes de l’OCB, Lena Serra i Catalina Bibiloni, que han destacat la importància que després de 60 anys d’existència de l’entitat, finalment, Palma disposi d’una delegació pròpia. I han recordat que reforçar i fer créixer les delegacions és "un dels objectius de la Junta Directiva de l’OCB", que va ser elegida el passat mes de febrer.

Carme Sánchez ha detallat algunes de les activitats que vol dur a terme la delegació, que inclouen el foment de la lectura i rutes per descobrir el patrimoni cultural de la ciutat.  

Anys enrere, l'ara presidenta de la delegació de Palma de l'OCB va presidir Joves de Mallorca per la Llengua i en va ser representant a la Junta Directiva de l’Obra Cultural Balear. Ha fet feina de professora de llengua catalana, al sector llibreter i com a assessora lingüística. A més, ha guanyat diversos concursos de poesia i ha col·laborat amb revistes literàries.

 

stats