IMAS
Societat 17/03/2023

L'IMAS defensa la transparència del procés d'estabilització

La institució ha assenyalat que qualsevol persona, encara que no compleixi els requisits de la convocatòria específica de cada especialitat, té el "dret legítim" de presentar-s'hi

ARA Balears
1 min
IMAS

PalmaL'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) ha defensat aquest divendres la "completa transparència" del procés extraordinari d'estabilització, que s'està desenvolupant a partir d'un marc legal i normatiu per reduir la temporalitat i la interinitat en els llocs de treball estructurals.

La institució ha assenyalat que qualsevol persona, encara que no compleixi els requisits de la convocatòria específica de cada especialitat, té el "dret legítim" de presentar-s'hi. L'IMAS ha desmentit "rotundament" que la en la publicació de llistes d'aspirants al BOIB es pugui concloure una "adjudicació directa de plaça". "Fer aquestes afirmacions demostra un desconeixement absolut del funcionament dels processos de concurs i concurs d'oposició amb els quals es determinen els millors perfils per a cada una de les convocatòries, d'acord amb els principis d'igualtat, mèrit, capacitat i lliure competència", ha afegit l'IMAS.

L'ens ha explicat que el procés d'estabilització ha estat elaborat per part de l'àrea de Recursos Humans juntament amb el Consell de Mallorca, en el marc d'una mesa de negociació que es va constituir per la Comunitat Autònoma i responent íntegrament a un acord negociat entre l'IMAS, el Govern, el Consell de Mallorca i representants sindicals. Des de l'Institut, han insistit que les bases de les convocatòries per a l'estabilització provenen d'aquesta mesa de negociació.

stats