Societat 22/06/2023

L’exposició 'La mirada infermera' arriba a l’Hospital d’Inca

S'hi recullen fotografies d'infermeres dels hospitals públics, captades en diferents moments de la pandèmia

ARA Balears
1 min
Una de les imatges que es pot veure a l'exposició.

PalmaL’exposició La mirada infermera ja es pot veure a l’Hospital Comarcal d’Inca i hi serà fins a final de juliol. La directora d’Infermeria de l’Hospital, Concha Zaforteza; Toñi Ballesteros, subdirectora de Cures Assistencials del Servei de Salut, i Susana González, infermera de l’Estratègia de Cures del Servei de Salut i coordinadora de l’Equip de Desenvolupament i Implantació del Procés Infermer (Equip DIPE), han inaugurat la mostra.

La mostra recull diverses fotografies d’infermeres de la xarxa pública, captades en diferents moments de la pandèmia. L’exposició vol reflectir la mirada i la feina de les infermeres en els hospitals, Atenció Primària, urgències extrahospitalàries i dispositius especials que s’han habilitat en aquests últims anys com a resposta a la situació de pandèmia.

Empatia, afecte i seguretat

El títol de l’exposició se centra en la cura i “transmet empatia, afecte, seguretat i competència científica i técnica”, assegura l’organització, en un comunicat. “Les infermeres fan una tasca essencial per a la societat, treballant amb i per a les persones, i adaptant-se a circumstàncies diverses en tots els àmbits i etapes de la vida”.

stats