Societat 24/02/2021

L'explosió d'una bugaderia d'Algaida deixa tres ferits

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat unitats de la Guàrdia Civil, ambulàncies, agents de la Policia Local i bombers dels parcs de Llucmajor, Manacor i Inca

ARA BALEARS
1 min
Imatge de l'explosió de la bugaderia d'Algaida.

PalmaTres persones han resultat ferides aquest dimarts per l'explosió que ha tingut lloc en una bugaderia del carrer de l'Aigua d'Algaida, segons ha informat la Guàrdia Civil a l'ARA Balears. Segons ha explicat el Servei de Coordinació d'Emergències, el succés s'ha produït entorn de les 18.40 h per causes que encara s'estan investigant.

Els ferits són un treballador de la bugaderia de 29 anys, una conductora de 47 anys que passava per davant el local amb el cotxe just en el moment de l'explosió i la seva filla de 10 anys, que l'acompanyava en el vehicle.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat unitats de la Guàrdia Civil, ambulàncies, agents de la Policia Local i bombers dels parcs de Llucmajor, Manacor i Inca, que han sufocat el fum que ha produït l'explosió. Per precaució també han evacuat els veïns de la zona i han tallat el carrer. Segons les primeres hipòtesis, podria tractar-se d'una explosió de gas, tot i que encara s'estan estudiant les causes de l'incident.

stats