El petó forçat de Luis Rubiales
Societat 25/08/2023

L'entrenador mallorquí Pep Barceló defensa Luis Rubiales: "Hi ha massa franctiradors"

Rubiales: "No dimitiré"

ARA Balears
1 min
L'entrenador mallorquí, Pep Barceló

PalmaL'entrenador mallorquí i assembleista de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) Pep Barceló n'ha defensat aquest divendres el president, Luis Rubiales. Durant l'apartat de precs i preguntes de l'assemblea extraordinària d'aquest organisme, Barceló s'ha referit amb el terme "cacera" a la "persecució per part de forces externes" cap a Rubiales, en la qual, segons el tècnic, "hi ha hagut massa franctiradors".

Rubiales ha comparegut aquest divendres davant l'assemblea extraordinària de la RFEF per la besada forçada durant la celebració de la victòria de la selecció espanyola en el Mundial de futbol femení. En relació amb això, ha dit: "Una besada consentida és prou per fer-me fora? És tan greu per fer que jo parteixi, després d'haver fet la millor gestió del futbol espanyol?". Tot seguit, ha sentenciat: "Doncs els diré una cosa: no dimitiré".

Per la seva banda, Pep Barceló ha transmès el seu agraïment i suport al president de la RFEF i ha referendat tot el que ha dit "pel que fa a futbol amateur i de futbol base", perquè "s'hi ha multiplicat la inversió de manera exponencial" i "ha servit per professionalitzar-lo".

stats