Societat 25/12/2021

L'Associació d'Usuaris del Tren, "molesta i decebuda" pels horaris de SFM per a Nadal i Cap d'Any

Afirmen que "no s'ajusten a les necessitats ni a la demanda existent"

ARA Balears
1 min
Un tren del SFM.

PalmaL'Associació d'Usuaris del Tren ha assegurat que està "molesta i decebuda" pels horaris que Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) ha oferit per a Nadal i Cap d'Any. Segons ha explicat Europa Press, per l'associació, "no s'ajusten a les necessitats ni a la demanda existent", ja que, segons han assegurat, "són moltes les persones que necessiten el transport públic per desplaçar-se".

En aquesta línia, censuren que "a partir de les 20.20 h del 24 i 31 de desembre no hi hagi servei de tren ni de metro i els dies de Nadal i Cap d'Any tan sols vuit serveis en cada sentit en tot el dia per donar cobertura a les necessitats de desplaçaments".

Per això, i arran de les queixes rebudes sobre aquesta problemàtica que, segons ha lamentat l'associació, "cada any es repeteix i afecta moltíssima gent", ha demanat al Govern que "rectifiqui" i, per a pròximes dates com aquestes, "no retallin les darreres freqüències dels dies 24 i 31 de desembre i que els dies 25 de desembre i 1 de gener el servei sigui igual al d'un diumenge o festiu habitual".

A més, reclamen que "els dies 24 i 31 de desembre s'ofereixi un servei especial nocturn que eviti que els ciutadans agafin el vehicle privat i així evitar accidents de trànsit que tan sovint se sofreixen a les Illes".

stats