Societat 28/05/2021

L'APB concedeix a la naviliera Grimaldi llicència per operar durant un any a tres ports de les Illes

S'ha exigit a l'empresa el compromís d'obtenir certificats de qualitat i gestió mediambiental

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu del port de Palma.

PalmaL'Autoritat Portuària de Balears (APB) ha concedit a l'empresa naviliera Grimaldi llicència per a la prestació del servei portuari de manipulació de mercaderies als ports de Palma, Maó i Eivissa, per un termini d'un any, segons ha informat Europa Press. Així ho va acordar el Consell d'Administració de l'APB aquest dimecres.

L'APB ha assenyalat que, "amb l'objectiu de millorar" la prestació de serveis, "s'ha exigit" a l'empresa Grimaldi el compromís d'obtenir certificats de qualitat i gestió mediambiental "en un termini màxim d'un any" a partir de l'entrada en vigor de la llicència.

D'altra banda, el Consell d'Administració de l'entitat portuària ha expressat la seva preocupació per la falta de personal que "sofreix, així com la resta del sistema portuari estatal". El motiu, segons l'APB, és "la falta de resolució en l'actualització del 2,3% dels salaris de 2020 i de les masses salarials addicionals reflectides" en l'acta de tancament del III Conveni Col·lectiu de Ports de l'Estat i Autoritats Portuàries.

A més, l'entitat ha indicat que "la situació provocada per la insuficiència d'estructura i de personal propi a causa de les restriccions en l'oferta d'ocupació pública és molt preocupant".

stats