Medi ambient
Societat 26/10/2022

L'Ajuntament programa vuit jornades de sembres populars aquesta tardor

La suma de 2.550 arbres sembrats en carrers i parcs de Palma farà que se superi l'Objectiu 10.000 i s'aconsegueixi la xifra d'11.000 arbres plantats en els darrers tres anys

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu

PalmaL'Ajuntament de Palma ha programat fins a vuit jornades de sembres populars obertes a la ciutadania i entitats. Aquestes jornades, que es duen a terme en parcs als patis d'alguns col·legis, permeten sumar nous arbres en punts com el parc Wi-Fi, el parc de Son Puig de Dalt o els col·legis Marià Aguiló i Germans Garcia Peñaranda.

Es tracta d'una activitat familiar que comença entorn de les 10 h del matí i que es planifica sembrant les espècies d'arbre més adequades per a cada espai. Les persones o entitats interessades a participar-hi poden apuntar-se enviant un correu electrònic a mesaarbre@palma.cat

S'han planificat també sembres els pròxims dies 30 d'octubre (Son Puig de Dalt), 13 de novembre (Son Peretó), 27 de novembre (parc de Son Dameto), 4 de desembre (parc de la Mar) i 18 de desembre (espai lliure públic situat al carrer d'Aragó, número 269).

Aquestes sembres populars tenen com a objectiu involucrar entitats veïnals i la ciutadania en l'Objectiu 10.000, que suposa haver sembrat 10.000 arbres nous en diferents punts de Palma com una de les accions per combatre el canvi climàtic.

En aquest sentit, enguany la Mesa de l'Arbre, que aglutina tècnics municipals de l'àrea d'Infraestructures i Accessibilitat, experts, entitats veïnals, col·legis professionals i altres col·lectius, ha anunciat que en aquests pròxims mesos es plantaran uns 2.550 arbres nous que permetran que s'aconsegueixi la xifra de 11.000 arbres sembrats en els darrers anys, i se superi, d'aquesta manera, l'Objectiu 10.000.

stats