Societat 28/06/2021

L'Ajuntament de Palma presenta 'Ca Nostra', una iniciativa de sensibilització dels drets del col·lectiu LGTBI

José Hila ha destacat que Palma és una ciutat on "tothom té dret a estimar a qui vulgui"

ARA Balears
1 min
Un dels cartells de la campanya 'Ca Nostra'

PalmaL'Ajuntament ha presentat aquest dilluns "Ca Nostra", una campanya de sensibilització per fomentar el coneixement, el respecte i l'adaptació a la diversitat sexual, la identitat de gènere i els diferents models de família per part dels ciutadans de Palma. Segons han explicat els responsables de l’àrea de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, els objectius d'aquesta iniciativa són implicar la societat civil en la defensa i respecte dels drets del col·lectiu LGTBI i situar la ciutat com a referent en la defensa dels drets, perquè Palma es converteixi en una ciutat LGTBI Friendly.

A més de les nombroses iniciatives i cartells repartits per la ciutat, l'Ajuntament de Palma ha informat que també s'involucraran empreses, locals i comerços a la campanya, entre els quals es distribuirà un distintiu per tal de mostrar que són llocs compromesos amb els valors LGTBI i amb la defensa dels drets d'aquest col·lectiu.

Durant la presentació de la campanya, el batle de Palma, José Hila, ha destacat que Palma és una ciutat "plural i justa, on tothom té dret a estimar qui vulgui". Per la seva banda, la regidora Sonia Vivas ha explicat que “cada any arriben a les Balears 700.000 viatgers del col·lectiu LGTBI, la qual cosa representa un 6 per cent del turisme de les illes. Palma és la capital i acull gran part d'aquests turistes que ens deixen prop de 100 milions d'euros". "Creiem que hem d’apostar pel turisme LGTBI i que els hem de fer costat. Per això enguany hem volgut involucrar la societat civil i els empresaris per demostrar que Palma és una ciutat inclusiva i oberta a la diversitat”, ha sentenciat.

stats