Societat 24/11/2023

L'Ajuntament de Palma no organitza cap acte pel 25-N, denuncia l'oposició

Les portaveus municipals de l'oposició també han criticat la manca de sensibilitat del Consistori amb aquesta data

ARA Balears
1 min
Les portaveus municipals de MÉS per Palma, Neus TruyolM PSOE, Rosario Sánchez, i Unides Podem, Lucía Muñoz

PalmaLes portaveus municipals del PSIB-PSOE, MÉS per Palma i Unides Podem han denunciat aquest divendres la manca de sensibilitat del govern de Cort del PP i Vox amb el 25-N, Dia internacional de l'eliminació de la violència cap a les dones. Concretament, les portaveus de l'oposició han criticat que l'Ajuntament de Palma no hagi organitzat cap activitat de formació, sensibilització i condemna d'aquestes violències en aquesta data.

També han criticat que el batle de Palma, Jaime Martínez, s'hagi apropiat el discurs d'odi dels seus socis de Vox i hagi incorporat dins el govern municipal el terme de 'violència intrafamiliar'. Un altre aspecte que han apuntat Rosario Sánchez, Neus Truyol i Lucía Muñoz és que enguany és el primer any que es penja el llaç morat de la façana de Cort i que, igual que amb la bandera LGTBI i altres dates assenyalades, "es penja d'amagat, sense convidar les entitats feministes i els membres de la Corporació Municipal.

Així mateix, han manifestat el compromís dels seus grups municipals amb les polítiques d'igualtats, les reivindicacions feministes i la condemna de totes les violències que pateixen les dones. En aquest sentit, han fet una crida a participar en els actes i mobilitzacions dels col·lectius feministes que es fan aquests dies al voltant del 25-N.

stats