L'Ajuntament de Palma no organitza cap acte pel 25-N, denuncia l'oposició

Les portaveus municipals de l'oposició també han criticat la manca de sensibilitat del Consistori amb aquesta data

Les portaveus municipals de MÉS per Palma, Neus TruyolM PSOE, Rosario Sánchez, i Unides Podem, Lucía Muñoz
ARA Balears
24/11/2023
1 min

PalmaLes portaveus municipals del PSIB-PSOE, MÉS per Palma i Unides Podem han denunciat aquest divendres la manca de sensibilitat del govern de Cort del PP i Vox amb el 25-N, Dia internacional de l'eliminació de la violència cap a les dones. Concretament, les portaveus de l'oposició han criticat que l'Ajuntament de Palma no hagi organitzat cap activitat de formació, sensibilització i condemna d'aquestes violències en aquesta data.

També han criticat que el batle de Palma, Jaime Martínez, s'hagi apropiat el discurs d'odi dels seus socis de Vox i hagi incorporat dins el govern municipal el terme de 'violència intrafamiliar'. Un altre aspecte que han apuntat Rosario Sánchez, Neus Truyol i Lucía Muñoz és que enguany és el primer any que es penja el llaç morat de la façana de Cort i que, igual que amb la bandera LGTBI i altres dates assenyalades, "es penja d'amagat, sense convidar les entitats feministes i els membres de la Corporació Municipal.

Així mateix, han manifestat el compromís dels seus grups municipals amb les polítiques d'igualtats, les reivindicacions feministes i la condemna de totes les violències que pateixen les dones. En aquest sentit, han fet una crida a participar en els actes i mobilitzacions dels col·lectius feministes que es fan aquests dies al voltant del 25-N.

stats