Societat 21/03/2022

L'Ajuntament de Palma anuncia una nova ampliació del carril bici

L'objectiu és una ciutat més sostenible i "sense fum"

ARA Balears
1 min
Carril bici de Palma

PalmaEl carril bici de Palma tindrà 2,2 quilòmetres més amb una nova ruta que connectarà l'Hospital de Son Espases i el polígon de Son Castelló, la Platja de Palma i l'aeroport, el barri de Foners amb el centre de la ciutat i el barri de Son Serra Perera amb el polígon de Can Valero - Son Valentí. Aquestes obres permetran millorar la connectivitat de la xarxa ciclista de ciutat i potenciar l'ús de la mobilitat sostenible.

Aquest dilluns el regidor de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de Palma, Francesc Dalmau, ha presentat el pla de connexió ciclista 2022 de Palma i ha remarcat que les actuacions, millores i obres que es duran a terme els pròxims mesos són "necessàries i urgents" i ha destacat que seran "clau per ajudar a transformar Palma en una ciutat més sostenible i sense fum". Durant la roda de premsa de presentació d'aquest pla, Dalmau ha recordat que amb aquestes noves obres el carril bici de Palma tindrà ja més de 100 quilòmetres i que, per tant, se superarà l'objectiu marcat a l'inici de la legislatura.

El regidor ha explicat que aquest projecte tindrà un pressupost de 445.000 euros i que es preveu que l'adjudicació es dugui a terme en les pròximes setmanes per tal de poder començar les obres l'abans possible. A més, Dalmau ha destacat que està previst que el Pla es desenvolupi en quatre fases en les quals es duran a terme les obres als punts que connectaran llocs clau de Ciutat que fins ara no disposaven d'un carril bici, cosa que dificultava la mobilitat sostenible.

stats