Palma
Societat 27/06/2022

L'Ajuntament de Palma renova 26 camps de futbol de Ciutat

També s'han fet millores en el sistema energètic de la piscina de Son Hugo

ARA Balears
1 min
Camp de futbol de Son Fuster

PalmaL'Ajuntament de Palma ha fet aquest 2022 una gran inversió per tal de renovar i arreglar diverses instal·lacions esportives de Ciutat. Entre aquests establiments destaquen fins a 26 camps de futbol i les piscines de Son Hugo.

La renovació de les piscines s'ha centrat, principalment, en una millora del sistema energètic per tal de fer-lo més sostenible. Així, ara les piscines exteriors estaran obertes tot l'any i podran dur-s'hi a terme competicions i activitats en qualsevol moment.

Pel que fa als camps de futbol, el Consistori de Ciutat ha renovat ja la gespa de set camps i està previst que durant aquest any es canviï la gespa a 19 més. A més, també s'ha construït un camp de futbol 3x3 al poliesportiu Miquel Àngel Nadal.

La piscina exterior de Son Hugo

Aquest projecte té previst també millorar i renovar diverses sales d'entrenament. Segons ha detallat l'Ajuntament de Palma, els gimnasos públics disposaran de les darreres novetats tecnològiques, es construirà una pista d'atletisme municipal, un nou skate park a Son Moix i un nou parc de cal·listènia o graderies a Son Ferriol.

Amb aquesta inversió, Cort pretén també potenciar l'esport a l'aire lliure i construirà nou gimnasos a l'aire lliure a diferents parcs de Palma. Així, la ciutat disposarà d'11 espais d'aquest tipus, ja que actualment els ciutadans poden gaudir d'aquestes instal·lacions a Son Cladera i a Son Moix.

A més, cal recordar que, des de l'any passat, el poliesportiu Germans Escales té el primer camp de rugbi homologat de l'Arxipèlag.

stats