Aeròdroms
Societat 27/04/2023

L'aeroport d'Eivissa, el més mal valorat pels espanyols pel mal transport i l'espera de maletes

Així ho revela l'enquesta feta per l'Organització de Consumidors i Usuaris

ARA Balears
1 min
Més de 50.000 persones passaran avui per l’aeroport d’Eivissa

PalmaL'aeroport d'Eivissa és el més mal valorat pels espanyols, segons una enquesta feta per l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU). En concret, els usuaris han penalitzat les dificultats de transport fins a l'aeròdrom, a més de l'espera de les maletes, que ronda els 19 minuts des del moment en què el passatger arriba a la cinta de recollida fins que finalment pot agafar-les.

Entre altres dades, els enquestats han afirmat que el del Caire, a Egipte, és el que ha registrat pitjors valoracions en tenir les coes més llargues per al control de passaport i les terminals amb pitjor oferta en botigues i restauració. Altres aeròdroms amb baixes qualificacions són el de Lisboa, a Portugal, amb esperes mitjanes de 29 minuts per recollir l'equipatge, i Hamburg, amb extenses cues en els controls d'accés. Per altra banda, el rànquing dels cinc millors aeroports l'encapçala Dubai, seguit de Zuric, Munic, Hèlsinki i Doha.

La resta dels aeroports espanyols obtenen també bones valoracions en general, especialment el de Santander. A continuació se situen els d'Alacant, Fuerteventura, Lanzarote, Gran Canària i Barcelona.

Altres aspectes millorables en la majoria dels aeròdroms d'Espanya són les dificultats per trobar punts de recàrrega per als dispositius electrònics, així com la disponibilitat i el funcionament de la xarxa Wi-Fi.

stats