Audiència Provincial
Societat 30/01/2024

Condemnada per robar 52.000 euros d'una comunitat de veïns de Palma

La defensa i les acusacions han arribat a un acord de conformitat a la vista que ha tingut lloc aquest dimarts a l'Audiència Provincial a les Balears

ARA Balears
1 min
Audiència Provincial

PalmaL'administradora d'una comunitat de propietaris de Mallorca ha rebut aquest dimarts una condemna d'un any de presó després d'haver confessat que va robar 52.000 euros procedents de les quotes dels veïns. La defensa i les acusacions han arribat a un acord de conformitat a la vista que ha tingut lloc aquest dimarts a l'Audiència Provincial a les Balears. La dona no ingressarà a la presó perquè se li ha concedit una suspensió, sempre que no cometi cap altre delicte en quatre anys i pagui una multa de 740 euros i torni els doblers que va defraudar.

Per a això, ja ha consignat 32.000 euros i ha acceptat un pla de pagaments a raó de 578 euros mensuals. Entre els anys 2014 i fins l'abril de 2019, la dona va exercir com a administradora de la comunitat, i fou responsable, entre altres funcions, dels comptes on s'ingressaven les quotes dels propietaris i de la realització de pagaments als diferents proveïdors per obres o serveis prestats. En aquest període, va fer diverses disposicions patrimonials dels comptes de la comunitat a comptes de la seva titularitat o gestionats per ella.

stats