Tribunals
Societat 17/07/2023

L'acusat de violar la filla menor de la seva parella nega els fets i diu que la va abraçar per darrere "per fer una broma"

La Fiscalia demana 15 anys de presó per a l'home

ARA Balears
2 min
L'acusat, durant el judici.

PalmaL'acusat de violar la filla de la seva parella, de nou anys, ha negat aquest dilluns els fets i ha indicat al Tribunal que la va abraçar per darrere "per fer una broma". La Secció Segona de l'Audiència Provincial de les Balears ha fet el judici, i la Fiscalia demana 15 anys de presó, segons ha informat Europa Press. Els fets jutjats van començar a produir-se, presumptament, l'estiu de 2016 en un municipi de Mallorca.

L'individu, qui únicament ha volgut respondre les preguntes de la seva advocada, ha descrit un episodi ocorregut en el pis en el qual convivia amb la seva parella i la filla d'aquesta. "Estàvem a la cuina i estava molt seriosa –la víctima–, i vaig anar a abraçar-la per darrere per fer-li una broma i va respondre de mala manera", ha continuat el processat, qui ha recordat que els fets van succeir durant la pandèmia.

Seguidament, ha contat que la nina, "arran d'això, es va quedar a la seva habitació" i li va traslladar a la seva mare que ell l'havia abraçat per darrere i "tocat els pits". En aquest punt, ha atribuït el relat de la nina al "confinament", ja que, segons ha argumentat l'acusat, la menor "volia anar-se'n" a casa dels seus padrins.

La següent a declarar ha estat la mare de la víctima, en qualitat de testimoni, qui ha manifestat davant el Tribunal que, quan la seva filla li va explicar els fets, l'home va començar a demanar perdó. En concret, ha assenyalat que la seva filla li va dir que l'home "la tocava", per la qual cosa va decidir anar-se'n de casa. "Jo volia agafar la meva filla, salvar-la; ell es va posar de genolls i em deia 'perdona'm", ha continuat la mare, qui prèviament ha assegurat que mai no va sospitar res.

stats