Acampallengua
Societat 25/09/2022

L'Acampallengua torna onze anys després

Està previst que se celebri el cap de setmana del 6 i el 7 de maig

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu

PalmaJoves de Mallorca per la Llengua recupera l'Acampallengua onze anys després de la darrera edició. Segons ha informat l'entitat a través d'un comunicat, està previst que es faci el cap de setmana del 6 i 7 de maig amb diverses activitats, tallers i actes que encara estan per definir.

A més, un altre dels elements d'aquesta nova edició que encara es desconeixen és el municipi que acollirà l'Acampallengua. D'aquesta manera, Joves de Mallorca per la Llengua recuperarà una de les activitats més emblemàtiques de l'entitat. Cal recordar que la primera edició de l'Acampallengua es va celebrar el 1997 a Inca i es va organitzar gairebé anualment fins al 2012.

L'organització ha explicat que l'Acampallengua començarà dia 6 dematí i acabarà dia 7, diumenge, després de dinar. L'esdeveniment inclourà diverses xerrades d'algunes entitats i tallers oberts al públic, que es faran a diversos espais i places del poble. Dissabte vespre hi haurà un gran concert i zona d'acampada per a qui vulgui passar-hi la nit.

Joves per la Llengua ha aprofitat l'anunci de la nova edició per demanar ajuda a totes aquelles persones que vulguin col·laborar en l'organització de l'esdeveniment.

stats