Societat 25/05/2021

Kevin Spacey tornarà a treballar després de les acusacions d'abusos sexuals en contra seva

L'actor, de 61 anys, apareixerà en una pel·lícula italiana

1 min
La causa contra Kevin Spacey podria ser desestimada pel jutge

BarcelonaL'actor nord-americà Kevin Spacey tornarà al cinema amb un paper en una pel·lícula italiana, després d'estar anys allunyat de la gran pantalla per diverses acusacions d'abús sexual, segons han assenyalat diversos mitjans nord-americans. Spacey hi interpretarà un petit paper com a detectiu. "Estic molt content que el Kevin acceptés participar en la meva pel·lícula", ha indicat Franco Nero, director de la cinta, en declaracions a la cadena ABC. Nero va remarcar que considera Spacey "un gran actor" i que està desitjant començar el rodatge.

La pel·lícula porta per títol provisional L'uomo che disegno Dio i també hi participa l'actriu Vanessa Redgrave. Guanyador de dos Oscars pel seu treball en les pel·lícules Sospitosos habituals (1995) i American Beauty (1999), Spacey va veure com la seva carrera es va enfonsar el 2017 després de les nombroses acusacions d'agressió sexual en contra seva, que van sortir a la llum per l'impuls del moviment Me Too i que ell sempre ha negat. Com a conseqüència, va ser acomiadat de l'exitosa sèrie de Netflix House of cards el mateix 2017. La seva última aparició al cinema va ser en la pel·lícula del 2018 El club dels joves multimilionaris.

En aquests anys, Spacey ha publicats diversos vídeos enigmàtics a les xarxes socials interpretant el despietat Frank Underwood, el seu personatge en la sèrie House of Cards. Dues de les acusacions van arribar als tribunals el 2019, però no van progressar. A Los Angeles, un massatgista el va denunciar per una agressió sexual suposadament ocorreguda el 2016, però el denunciant va morir abans que la Fiscalia presentés càrrecs. A Massachusetts, un jove que l'havia acusat d'una altra agressió el 2016 va retirar els càrrecs.

stats