Músics

Kanye West colpeja un home a qui acusa d'haver agredit sexualment la seva dona

El representant del raper no està d'acord amb l'informe policial i sosté que Bianca Censori va ser agredida sexualment

2 min
Adidas investigarà el pas de Kanye West per l’empresa

BarcelonaA part de freqüentar el top de les llistes de reproduccions, premis i visites de les seves cançons, Kanye West també és protagonista habitual d'aldarulls policials. L'últim ha estat aquest dimarts a Los Angeles quan el raper ha etzibat un cop de puny a la cara de l'home que havia "empès o agafat" la seva dona, Bianca Censori, segons relata l'informe policial.

Però Ye, com es diu oficialment d'un temps ençà, no està d'acord amb la descripció dels fets que han recollit els policies. "El terme agafar és absolutament inadequat per descriure el que va passar. Bianca va ser agredida físicament", ha declarat el representant de West al mitjà nord-americà TMZ. "L'agressor no només va xocar contra ella, va posar les mans sota el seu vestit directament al seu cos, li va magrejar els pits, després va girar-se i li va tirar petons. Va ser agredida sexualment", ha sentenciat el representant. A hores d'ara no sabem quina és l'opinió de Censori, que podria haver patit una agressió sexual segons la versió del representant del cantant. L'última informació que es té d'ella són unes imatges conduint un cotxe pels carrers de Los Angeles de forma habitual.

Va ser després d'aquest episodi als carrers de Los Angeles que Kanye va donar un cop de puny a l'home que acabava d'agredir la seva dona, Bianca Censori, amb qui estan casats des del desembre de 2022. Si bé l'home no va requerir cap tractament mèdic pel cop a la cara, va presentar l'informe d'agressió a la policia. Aquesta no és la primera vegada que Ye és denunciat per una agressió amb violència, una de les últimes va ser el gener de 2023. En aquella ocasió va agafar el mòbil d'un fan que l'estava gravant des de dins del cotxe i el va llançar amb força contra a terra. Els fets no van tenir cap mena de càrrecs pel cantant, de 46 anys.

stats