Malaltia
Societat 07/09/2022

Justin Bieber pateix una recaiguda en la seva malaltia i es veu obligat a suspendre la gira americana

L'artista, de 28 anys, ja va haver de cancel·lar concerts anteriorment pel mateix motiu

2 min
Justin Bieber en una fotografia recent abans d'un concert

BarcelonaJustin Bieber ha anunciat que no continuarà amb la seva gira Justice World Tour pel fet que ha recaigut en els seus problemes de salut relacionats amb la síndrome de Ramsay Hunt, que paralitza part de la cara. "A principis d'aquest any, vaig fer pública la meva batalla amb la síndrome de Ramsay Hunt, per la qual tenia la cara parcialment paralitzada", ha indicat a les xarxes socials el cantant canadenc, que ha dit que ha de fer una pausa perquè la seva salut és "prioritària en aquests moments".

Després d'oferir sis concerts a Europa i d'actuar aquest mateix dilluns al reconegut festival brasiler Rock in Rio, el cantant va informar que no podrà seguir amb la part nord-americana d'aquest tour mundial, que està previst encara que passi per alguns dels principals recintes musicals de Sud-amèrica, Àsia, Austràlia i Europa. Fins ara, es desconeix si els concerts ara suspesos seran posposats o si quedaran cancel·lats per sempre, i en conseqüència si les persones que en van adquirir entrades rebran una devolució immediata de l'import abonat. "Estaré bé, però necessito temps per descansar i millorar. [...] Em sento molt orgullós de portar aquest espectacle i el nostre missatge de justícia al món. [...] Us estimo apassionadament!", ha dit l'intèrpret canadenc.

La gira Justice World Tour va començar al març retallada pels retards que va provocar la pandèmia de covid-19. A més, el cantant va anunciar tot just tres mesos després que l'havia de posposar perquè estava lluitant contra la síndrome de Ramsay Hunt. "Com podeu veure, aquest ull no parpelleja. No puc somriure amb aquest costat de la cara. Aquesta fossa nasal no es mou. Tinc una paràlisi total en aquest costat de la cara", explicava llavors Bieber en un vídeo que va pujar a les xarxes socials. La síndrome de Ramsay Hunt és una afecció rara, causada per un virus, que infecta un nervi de prop de l'oïda i provoca irritació i paràlisi de part de la cara. S'ha de tractar de manera urgent per evitar més complicacions.

El vídeo amb què Bieber va explicar que patia aquest síndrome
stats