Ajuntament de Palma
Societat 21/06/2023

L'Ajuntament de Palma nomena 37 alts càrrecs

Mercedes Celeste serà la secretària de la Junta i Belén Soto, la portaveu de l'equip de govern

ARA Balears
1 min
La façana de Cort.

PalmaLa primera Junta de Govern de la nova legislatura a l'Ajuntament de Palma ha aprovat aquest dimecres l'estructura de les àrees municipals. També s'ha acordat el cessament d'alts càrrecs de l'anterior mandat i la creació de 37 llocs de feina dels òrgans directius, coordinadors generals i directors generals de les diferents regidories.

Amb tot, també s'ha aprovat el nomenament de Mercedes Celeste com a secretària de la Junta i de Belén Soto com a portaveu de l'equip de govern. També s'ha ratificat la proposta de delegar la Presidència de la Mesa de Contractació en la regidora d'Hisenda, Funció Pública i Govern Interior, així com la dedicació exclusiva del batle i dels regidors, mantenint les del decret del 2019, que fixa la remuneració de Jaime Martínez en uns 60.000 euros l'any.

Segons ha explicat Soto, la Junta de Govern d'aquest dimecres ha aprovat una vintena de nomenaments, entre ells el de Fernando Gómez de la Cuesta (coordinador general de Cultura i Arts Visuals); David Salom (director general d'Esports); Juan Manuel Martín (director general de Seguretat Ciutadana); Patricia Pizà (coordinadora de Serveis Socials); Bartolomé Abad (gerent d'Urbanisme); Bàrbara Martín (directora general de Funció Pública); Josep Lluís Cortès (coordinador general d'Hisenda); Juan Antonio Tormo (director general d'Autònoms) i Antonio Román (director general de Mobilitat).

Hila serà el portaveu socialista a Cort

El fins ara batle de Ciutat i secretari general del PSOE de Palma, José Hila, ha anunciat que serà el portaveu de la formació a Cort per iniciar "una oposició ferma i responsable davant el feble govern de Jaime Martínez". Segons han indicat els socialistes, Rosario Sánchez serà, per part seva, la nova portaveu adjunta, mentre que Francisco Ducrós assumirà les funcions de secretari del grup municipal.

stats