Societat 12/01/2023

Un jove admet que va amenaçar diverses menors per obligar-les a fer 'sexting' i accepta 14 anys de presó

L'acusat ha reconegut que va obtenir multitud d'arxius pedòfils

ARA Balears
1 min
Audiència Privincial de Palma.

PalmaUn jove de 23 anys ha acceptat una condemna de 14 anys de presó per diversos delictes de coaccions, tinença de pornografia infantil i exhibicionisme. Segons ha informat Europa Press, l'acusat ha admès que va obtenir multitud d'arxius pedòfils de sis menors a les quals va induir, i fins i tot va obligar sota amenaces, a fer sexting (enviament d'imatges i vídeos de contingut sexual).

La Secció Primera de l'Audiència Provincial ha formalitzat un acord de conformitat entre les parts, pel qual el jove ha reconegut els delictes que li imputava la Fiscalia. L'acusat també ha estat condemnat a pagar una multa de 5.400 euros i indemnitzacions per un total de 10.500 euros per a les perjudicades. Igualment, ha quedat inhabilitat durant 15 anys per a l'exercici de qualsevol professió o activitat que comporti contacte amb menors. A més, se li imposen ordres d'allunyament respecte de les víctimes.

Així, el jove ha confessat que entre 2020 i 2021 es va posar en contacte amb sis menors d'entre 12 i 17 anys, una d'elles amb una discapacitat intel·lectual del 33%, i els va sol·licitar fotografies i vídeos íntims. Per aconseguir que continuessin enviant-li arxius, a algunes d'elles les va amenaçar de publicar les fotografies, enviar-les als seus afins o fins i tot fer mal als seus familiars.

En el telèfon de l'acusat, intervingut en el registre a ca seva, la Policia hi va trobar un total de 19.035 fotografies i 2.612 vídeos de menors en actitud sexual.

stats