Jutjats
Societat 12/07/2022

Johnny Depp se salva d'un altre judici

Un empleat l'havia demandat per agredir-lo durant el rodatge de la pel·lícula 'City of lies'

2 min
Johnny Depp debuta a TikTok amb un vídeo d’agraïment

BarcelonaJohnny Depp ha arribat a un acord pel qual evitarà anar a judici amb l'empleat d'un rodatge que va acusar-lo d'haver-lo agredit quan va dir que no es podia gravar una escena per falta de permisos. El pacte es va registrar aquest dilluns als jutjats de Los Angeles (EUA), on havia de començar el judici el 25 de juliol. Tot i que ha transcendit l'existència de l'acord, no se n'han difós els detalls.

La denúncia la va presentar Gregg Brooks, un cap de localització que va treballar al rodatge de la pel·lícula City of lies i que afirma que Depp el va agredir 13 d'abril de 2017, quan va informar-lo que només li quedava un últim intent per gravar una presa en una ubicació concreta, ja que no tenien permís per estar-s'hi més temps. Segons la seva versió, Depp es va enfadar i va començar a cridar frases com "Tu qui ets? No tens dret a dir-me el que he de fer!" i Brooks va parlar amb un oficial de policia de Los Angeles.

La conversa entre l'agent i l'empleat va frustrar encara més Depp, que presumptament va pegar Brooks a les costelles i va haver de ser reduït pels seus guardaespatlles perquè la violència no anés a més. Pel que sembla, el cap de localització va ser acomiadat una setmana més tard, després que es negués a signar un document en què es comprometia a no denunciar Depp per l'incident. Segons l'acord, si Depp compleix el que s'ha pactat s'anul·larà el judici. En cas contrari, es podria programar una vista prèvia per a principis del 2023.

City of lies és un thriller que tracta l'assassinat dels rapers Tupac Shakur i The Notorious B.I.G., dos crims que sempre van estar envoltats de controvèrsia i sobre els quals diverses investigacions apunten a la implicació de colles rivals i la policia de Los Angeles. També aquest dilluns, els advocats de Depp han demanat que es desestimi la petició de l'equip d'Amber Heard d'anul·lar el judici per difamació celebrat recentment al·legant un error a l'hora de seleccionar un dels integrants del jurat popular. Segons la defensa de Heard, un dels components del jurat, i que per tant va participar en el veredicte, va néixer el 1970 quan la fitxa de la persona originalment convocada tenia el mateix nom, però havia nascut el 1945. Pel que sembla, l'individu que va acudir al judici era el fill de la persona convocada realment.

stats