Societat 15/10/2019

L'exdona de Jeremy Renner, d''Els venjadors', assegura que l'actor la va amenaçar de mort

També afirma que l'actor ha consumit alcohol i cocaïna tenint la seva filla a càrrec

Ara
2 min
L'exdona de Jeremy Renner, de 'Los Vengadores', assegura que l'actor la va amenaçar de mort

BarcelonaSonni Pacheco, que és exdona de Jeremy Renner, assegura que l'actor la va amenaçar de mort i que, posteriorment, es va posar una pistola a la boca, va amenaçar amb suïcidar-se i després va disparar contra el sostre de casa amb la filla de tots dos al domicili. El mitjà especialitzat en notícies de famosos TMZ ha detallat aquestes acusacions que Pacheco ha reflectit en documents legals com a part de la batalla judicial que està mantenint amb l'actor per la custòdia de la seva filla Ava, de 6 anys.

Renner, en un comunicat posterior a la filtració, ha rebutjat aquestes acusacions. Segons Pacheco, Renner estava en un club el novembre passat i, després de consumir alcohol i cocaïna, li va dir a algú present en aquest local que "no podia bregar més amb Pacheco i que només la volia morta". La nit va acabar, sempre d'acord amb el relat de Pacheco, amb l'actor introduint una pistola a la seva pròpia boca, amenaçant amb suïcidar-se i, finalment, disparant l'arma contra el sostre mentre la seva filla Ava dormia a la seva habitació.

L'exdona de l'actor defensa, a més, que Renner té un historial d'abusos verbals i emocionals contra ella. Pacheco també afirma que Renner s'ha drogat o s'ha emborratxat tenint la custòdia d'Ava, i sosté que en una ocasió es va deixar al bany cocaïna que estava a l'abast de la seva filla. Finalment, l'exdona de l'intèrpret va dir que la mainadera va escoltar un cop a Renner afirmar que aniria a casa de Pacheco a matar-la primer i a suïcidar-se ell després perquè "és millor que l'Ava no tingui pares que que tingui la Sonnni com a mare".

Després d'aquestes acusacions, Renner s'ha defensat a través del citat comunicat del seu representant. "El benestar de la meva filla Ava sempre ha estat i continua sent el focus primordial del Jeremy. Aquest és un assumpte que es decidirà als tribunals. És important destacar que les dramatitzacions fetes en la declaració de la Sonni són una explicació parcial feta amb un objectiu específic en ment", diu. Posteriorment, ha subratllat al citat mitjà, tal com recull Efe, que ell no té problemes amb les drogues ni l'alcohol i ha assegurat que és la seva exdona qui, en realitat, consumeix substàncies.

Renner i Pacheco es van casar el 2014, però amb prou feines van durar uns mesos junts. Nominat en dues ocasions a l'Oscar (millor actor per En terra hostil, 2008, i millor actor de repartiment per The Town, 2010), Renner va aconseguir fama mundial gràcies al seu paper de Hawkeye en l'univers cinematogràfic de Marvel. Renner tornarà a aquest paper a la sèrie Ull de falcó, que estrenarà la plataforma digital Disney+ el 2021.

stats