Societat 25/07/2021

Jennifer Lopez i Ben Affleck ho tornen a intentar, prop de vint anys després

À.G.
2 min
Lopez i Affleck, en la imatge compartida per la cantant

BarcelonaLes campanes de reconciliació tocaven amb insistència i no s’equivocaven. Jennifer Lopez torna a ser parella de Ben Affleck. Això deriva de la foto que ha penjat la cantant i actriu al seu perfil d’Instagram, on se la veu inequívocament fent-li un petó. Lopez celebra així el seu 52è aniversari amb una nova etapa amb qui ja va ser parella seva entre el 2002 i 2004.

Aleshores Lopez sortia ja del seu segon divorci. El seu primer matrimoni va ser amb el cubà Ojani Noa i va ser ben fugaç: onze mesos. Posteriorment, l’estrella de la música llatina va explicar que Noa l’havia violat. El va denunciar i va aconseguir una indemnització de més de 500.000 dòlars i el reconeixement de la sentència. El 2007 va començar a sortir amb el músic i productor Sean Combs, amb qui va partir peres amb el canvi de mil·lenni. 

Va ser el torn aleshores del segon matrimoni, en aquest cas amb Cris Judd, un dels ballarins de la seva companyia. La cerimònia es va celebrar en un mes tan significatiu com el setembre del 2001. I, de nou, no va poder arribar a la marca de l’any perquè al juny va presentar una demanda de divorci. Va ser en aquest moment precís quan va començar una relació amb Ben Affleck, amb qui havia coincidit en el rodatge del film Gigli. Però va ser un amor fogós... i fugaç. La parella es va comprometre el novembre del 2002, però quan faltaven pocs dies per al casament es va suspendre abruptament. Una suposada infidelitat de l’actor va ser el detonant d’aquella frenada en sec i posterior ruptura, el gener del 2004. Però, tot i el caràcter fugisser, va quedar fixada en l’imaginari col·lectiu la superparella Bennifer.

La cantant es va refer sentimentalment amb el cantant Marc Anthony, amb qui es va casar en secret el juny del 2004, tan sols cinc mesos després de deixar-ho amb Affleck. La parella va tenir bessonada el febrer del 2008 i la relació es va allargar fins al juliol del 2011, tot un rècord per a Lopez. La relació següent va ser amb el ballarí CasperSmart, amb qui ho va deixar després d’enxampar-lo intercanviant-se missatges ardents amb una model transsexual. I encara es va comprometre, l’any passat, amb el jugador de beisbol Alex Rodriguez.

stats